SlangExpress växer i Stockholm

Behovet av effektiv mobil slangservice ökar i Stockholm. Hydroscand har nu svarat på den starka efterfrågan med att utöka antalet SlangExpress-bussar i staden.  

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har blivit en succé i Sverige. Den starka efterfrågan gör att Hydroscand nu har valt att öka tillgängligheten för kunderna genom att rulla ut ytterligare en SlangExpress-buss i Stockholm.

Den nya servicebussen har redan börjat rulla och bemannas av serviceteknikern Anton Thorsell som hjälper Hydroscands kunder i fält. SlangExpress servicetekniker hjälper till med såväl akuta slangbrott som med förebyggande underhåll av slang och ledningskomponenter.

”Våra SlangExpress-bussar rullar konstant och vi ser att behovet av snabb hjälp på plats bara ökar. Med den nya servicebussen kommer vi kunna höja servicegraden och minska inställelsetiden till våra kunder ytterligare”, säger Leif Hammarberg, regionchef i Stockholm.

 I Stockholm finns SlangExpress tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan, för kunder som är i behov av att byta slang. SlangExpress når kunderna alltid via samma nummer, oavsett var i landet de befinner sig, 020-46 46 00. 

 

På bilden: Hydroscands servicetekniker, Anton Thorsell.

 

Publicerad: 2019-10-31
© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna