Hydroscand i Sverige


Din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Vi erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. Vi arbetar innovativt, decentraliserat och kunddrivet i vår strävan att alltid hitta lösningar som hjälper våra kunder att öka sin effektivitet och lönsamhet.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känd under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Hydroscand AB är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Hydroscand marknadsför ett brett sortiment av slang och ledningskomponenter med fler än 20 000 artiklar på lager. Utöver hydraulslang och industrislang, har vi slangkopplingar, adaptrar, skärringskopplingar, kragkopplingar, ORFS-kopplingar, rörklammer, kulventiler, snabbkopplingar, svivlar och en mängd olika tillbehör.

Vi erbjuder ett marknadsledande utbud av innovativa och kundanpassade tjänster såsom SlangExpress för mobil slangservice och diagnostik, TrackingCode för säkrare drift, och HoseOnSite för kompletta slangverkstäder ute hos kund.

 

Hydroscand AB
Box 401, 128 06 Sköndal
Org.nr 556130-7124 

 

 

Högsta kreditvärdighet

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna