PREVOST

SYSTEM FÖR PNEUMATIK

Ett tryckluftssystem förflyttar energi genomgående ett nätverk för att driva arbetsstationer och maskiner. Montera ringledningen till ett Prevost 100 % aluminiumrörsystem en minsta höjd av 2,5 m från golvet. Installera «stuprör» med mindre diameter eller «droppar» från huvudledningen linje för att avslutas vid distributionspunkter i hela nätet ca 1,2 m från golvet. Från dessa punkter olika tillbehör kan fästas.

 

VI PLANERAR OCH INSTALLERAR
PNEUMATIKSYSTEM

Att designa ett högkvalitativt tryckluftssystem behöver inte vara komplicerat,det är därför vi är här för att stötta dig under hela processen.För komplexa eller integrerade installationer finns vårt interna säljteam här från början till slut.Våra tjänster inkluderar design, tillhandahållande av materiallistor och fullständiga offerter.

Bestäm dina behov av tryckluft

En effektiv design av tryckluftssystem tar hänsyn till följande:
- Installationens mått
- Luftflödet och trycket som krävs för att driva varje arbetsstation

När dessa faktorer väl har bestämts kan distributionspunkterna utrustas med:
-prevoS1 säkerhetskopplingsvägggrenrör för att ansluta flexibla butiksslangar för pneumatiska verktyg
-Mikroniska filtreringssystem för målarbås
-Filtrering och smörjning för pneumatiska verktyg

Vi hjälper dig gärna designa systemet för din verksamhet

1-  En komplett ritning för att visualisera hela systemet genom en byggnad
2 - Ett detaljerat diagram över varje artikel som behöver användas och syfte
3- En omfattande materialförteckning för hela luftsystemet inklusive en materiallista, kvantiteter och prisinformation. Denna information ger en detaljerad plan och hjälper installationsteam.

Marknader som använder vår pneumatik

Värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC)

Vi samråder med ingenjörer och installatörer för att avgöra vilka produkter som bäst passar deras uppvärmnings-, ventilations- och luftkonditioneringsprojekt (HVAC). Vår produktlinje erbjuder allt som behövs för att installera och distribuera tryckluft och andra vätskor som används i byggandet.

Verkstäder och bilverkstäder

Vår högsta prioritet på Prevost är användarsäkerhet, vilket är anledningen till att vår innovativa serie av snabbkopplingar är speciellt framtagna för att omedelbart släppa trycket och eliminera risken för slangpisk med ett enkelt tryck på en knapp. Pneumatiska verktyg kan ändras i ett enkelt steg för att minska användarens trötthet och maximera verkstadens effektivitet

Många industrier använder vår pneumatik

I tillverkningsindustrin är ren luft avgörande för att optimera prestanda och ge resultat av professionell kvalitet. Vid textiltillverkning och vävvävar är det absolut nödvändigt att använda rena, icke-fläckande utrustning som inte skadar tyget. Verkstäder är ofta sårbara för extrema arbetsförhållanden. AIRCA-slangar är tåliga och robusta nog att stå emot de mest extrema miljöer.

PPS -

The Prevost Piping System air network

Fördelar med PREVOST PIPING SYSTEM

Tillgänglig exklusivt från PPS är den nya serien för tryckluftsnätverk, helt tillverkad av aluminium. PPS erbjuder garantin för ett läckagefritt nätverk som är lätt att montera, består av kompakta, lätta och slagtåliga aluminiumrör och kopplingar. Vårt nya nätverk i 100 % aluminium är designat och tillverkat helt i Europa.

Oavsett storlek på projekt är Prevost Piping System (PPS) tryckluftsrörsystem lösningen för dig. Vi designar och tillverkar våra produkter som är snabba och enkla att installera i storlekar från Ø16 till Ø100 mm.

 • CC koncept
 • Greppkoncept
 • Dubbellob O-ring
 • Kompakta kopplingar levereras färdiga att monteras
 • Ogiltiga ansökningar
 • CE-märkning
 • Avtagbar och återanvändbar
 • Bra modularitet
 • Modern och professionell design

CC CONCEPT : COMPACT CONNECTOR CONCEPT
Kompakt lösning för att direkt koppla två armaturer, optimera utrymmet och skapa installationer lämpliga för "kompressor"-rum.

System i 100 % aluminium

 • Kompakt och lätt
  Den uppgraderade designen av den nya PPS1 aluminiumbeslaget är mer kompakt, lättare och mer motståndskraftig.
 • Slaghållfasthet
  Aluminium ger utmärkt mekanisk motståndskraft mot tryck och stötar.

 • Kompatibilitet med kompressoroljor
  Aluminium är kompatibelt med kompressorsmörjmedel.

 • Tekniskt och modernt material
  Den använda aluminiumlegeringen, i kombination med epoxifärg på utsidan och en behandling på insidan, skyddar röret mot riskerna för oxidation och korrosion.

 • Fullt anpassningsbar
  PPS1-beslaget säkerställer att anläggningarna är modulära och skalbara.

 • Snabb och enkel att montera
  Sätt bara in röret i kopplingen och dra sedan åt PPS1 kopplingen.

 • Täthet med mycket låg tryckförlust
  "PPS Grip Concept" säkerställer en felfri anslutning och noll läckage. Flödeshastigheterna är optimerade tack vare en perfekt slät inre röryta, en låg friktionskoefficient och en stor inre diameter.

Så här fungerar PPS1-kopplingar

The PPS Grip Concept is based on a stainless steel ring with teeth that penetrate the aluminium pipe. The new contoured and lubricated seal ensures leaktightness even in the harshest conditions.

 BYGG IHOP DITT

EGET PNEUMATIKSYSTEM

Vi har också många kunder som väljer att bygga ihop sitt eget pneumatik-system med komponenter från Prevost. Följer du de riktlinjer som finns är det helt möjligt att bygga ihop systemet själv. Alla komponenter kan du beställa online och behöver du vägledning kan du alltid ring till vår expert som finns tillgänglig för e-handelskunder.

Välj i sortimentet från Prevost 

Vi hjälper till med design och uppsättning av system

Behöver ni hjälp med att både designa och installera ett pneuamtik-system då kan våra tekniker åka ut till er för att inspektera och mäta lokalerna för att sedan beställa ert kompletta system och installera.

 


© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna