VI ÄR DIN NÄRMASTE SLANGSERVICE

VI ÄR DIN NÄRMASTE SLANGSERVICE

Hydroscand är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamheter i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. 

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden mer erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster. 

Välkommen till din närmaste slangservice!

WALTERSCHEID RÖRKOPPLINGAR

Walterscheids rörkopplingar för hydrauliska rör behöver inte svetsas för att klara av extremt höga tryck och pulsationer.
Kopplingarna har en unik ytbehandling som gör dem väl lämpade för användning i utsatta miljöer.

VISA ALLA

 

 1. Skärringskoppling RAK GE G-gänga ED-tätning S-serie, Walterscheid

  Skärringskoppling RAK GE G-gänga ED-tätning S-serie, Walterscheid

  6509-BW

  Rak koppling med utvändig G-gänga från Walterscheid. Kopplingarna har en unik ytbehandling som gör dem väl lämpade för höga tryck och användning i utsatta miljöer. De används i första hand för rörledning vid t.ex. maskinbyggnad och marina installationer, framförallt inom hydraulik och pneumatik. Om förmontering görs i Walterscheids maskiner gäller följande certifikat; Germanischer Lloyd, Ministry of defence, ABS, DNV, Bureau Veritas och RINA.
  Visa produkt
 2. Skärringskoppling RAK GE UNF -gänga L-serie, Walterscheid

  Skärringskoppling RAK GE UNF -gänga L-serie, Walterscheid

  6008-BW

  Rak koppling – UNF utvändig. O-ringtätning. UN-UNF SAE J514
  Visa produkt

NYHETER TrackingcodeTrackingcode

Se historien om Hydroscands skolprojekt i Sydafrika

Hydroscand har sedan 2011 engagerat sig i en skola och förskola i Sydafrika för att förändra elevernas vardag och framtidsutsikter till det bättre. I samband med att vi fyller 50 år startar Hydroscand nu en fond för att kunna stötta eleverna ytterligare. Vi skänker även en större jubileumsgåva till fonden.

Se filmen om vårt skolprojekt och vad vi tillsammans med eldsjälar på plats, har åstadkommit under se senaste åtta åren.

Läs mer här

© Hydroscand 2019 - Alla rättigheter förbehållna