Derome säkra driften med TrackingCode

Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri och bolaget Derome Byggvaror har bygghandelsanläggningar på flertalet orter i Halland, Storgöteborg, Bohuslän och Västergötland. Nyligen investerade Derome Byggvaror i tjänsten TrackingCode för att säkerställa driften på sina 36 kranbilar runt om i landet.

 

Vid en första kontakt ville Derome att Hydroscand skulle upprätta ett serviceschema. Då presenterade Hydroscand tjänsten TrackingCode, för spårbarhet och enkelhet, och Derome blev omedelbart intresserade, speciellt eftersom datummärkning är en viktig faktor för dem.

 

På den första kranbilen som togs in byttes samtliga slangar ut. Slangarna märktes även upp med TrackingCode och varje bil fick sedan en lista på de slangar som sitter på kranen. Om en slang går sönder så kan Deromes förare ta listan och åka till närmaste Hydroscand slangservicebutik för att få slangen utbytt.

 

Med en TrackingCode-märkt slang behöver du inte kontrollera slangen för att ta reda på längden eller vilka kopplingar som är monterade. All information finns i koden på etiketten och gör att kunden enkelt kan förbeställa slangen.

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna