Hydroscand öppnar tillfällig butik i väntan på den nya lokalen i Vetlanda

2017-10-26

Butikslokalen i Vetlanda är inte helt klar för inflyttning än – men det hindrar inte Hydroscand från att få igång verksamheten och öppna upp för kunderna. I väntan på de nya lokalerna på Brogårdsgatan 22, har Hydroscand nu öppnat en tillfällig butik i en 20 fots container på samma adress.

Arbetet med den nya butikslokalen är i full gång och snart står lokalen redo för inflyttning. Dock inte snart nog anser Pontus Nygren, marknads- och försäljningschef på Hydroscand AB, som berättar att företaget har valt att öppna tidigare i en tillfällig butik.

”Vår nya butik i Vetlanda är en viktig pusselbit för att vi ska kunna erbjuda en riktigt hög servicegrad till våra kunder på det småländska höglandet. Vi vill öppna butiken så fort som möjligt och har därför valt att starta upp verksamheten i en av våra HoseOnSite-containrar”, säger Pontus Nygren.

HoseOnSite är en av de tjänster som Hydroscand erbjuder kunder som är i behov av en komplett slangverkstad på plats hos dem. Idag har Hydroscand tio stycken 20 fots containrar utplacerade hos olika kunder över hela Sverige.

De nya butikslokalerna i Brogårdsområdet beräknas stå klara för inflyttning under december månad. Den nya butiken har en butiksarea på hela 550 m2 och är belägen precis intill Skagert Byggmaskiner.

Platschef för den nya filialen är Clas Lindahl som nu arbetar i den tillfälliga butiken. Clas har lång erfarenhet av branschen och stor kunskap om de produkter som Hydroscand kommer att satsa mycket på i Vetlanda.