Senaste nytt inlägg

 • Hydroscand fyller 50 år

  Sep 04 2019

  Den 17 september fyller Hydroscand 50 år. Detta firar företagets grundare, Björn Holmström, med att blicka tillbaka på åren som har gått. Från starten i källarlokalen 1969, till det globala familjeföretag som det är idag. En koncern med verksamhet i 20 länder – världen över.

  Fortsätt läsa
 • Hydroscand, Produktnyheter,

  Hydroscand utökar sortimentet med Herion magnetventiler

  Aug 26 2019

  Nu breddar Hydroscand sortimentet av slang och ledningskomponenter med Herion elstyrda ventiler för mobilpneumatik. Herionventilerna är utformade i material som ger dem en lång livslängd och gör dem rustade att stå emot yttre påfrestningar som vägdamm, vägsalt och olika temperaturer.

  Fortsätt läsa
 • Hydroscand, Produktnyheter,

  Nu har Hydroscand agenturen för Eaton Walterscheid i Sverige

  Aug 23 2019

  Hydroscand har nu agenturen för Eaton Walterscheids produkter i Sverige, Danmark och Norge. Det innebär att Hydroscand nu kan erbjuda Walterscheids hydrauliska rörkopplingar till kunder som behöver kopplingar av högsta kvalitet som klarar av höga tryck i extrema miljöer.

  Fortsätt läsa
 • Hydroscand breddar sortimentet med ny pneumatisk slang

  Aug 19 2019

  Nu utökar Hydroscand sitt sortiment med ytterligare en pneumatisk slang, PA-T. En vidareutvecklad PA12-slang som är stark, nötningstålig och kan hantera arbetstryck upp till 50 bar.

  Fortsätt läsa
 • Hydroscand etablerar sig i Armenien

  Aug 11 2019

  Hydroscand växer kraftigt och väljer nu att etablera sig i ytterligare ett land, Armenien. Detta innebär att Hydroscand Group nu har verksamhet i 20 länder globalt.

  Fortsätt läsa

Items 1 to 5 of 56 total

© Hydroscand 2019 - Alla rättigheter förbehållna