SLANGEXPRESS SLANGJOUR –SLANG PÅ PLATS HOS DIG

SlangExpress, slangjour-tjänst, från Hydroscand erbjuder dig som kund en tids- och kostnadsbesparande möjlighet att byta slang och ledningskomponenter på plats, där du befinner dig. Tillsammans med våra butiker och med breda produktsortiment erbjuder vi snabb, professionell och säker service.

SLANGJOUR - 020-46 46 00

Hydroscands slangjour, SlangExpress, når du alltid enkelt via ett och samma kostnadsfria telefonnummer, oavsett var i landet du befinner dig. Ring oss på 020-46 46 00 (inrikes) när du behöver akut hjälp att byta slang på plats hos dig. Om du vill ringa till SlangExpress från utlandet, ber vi dig istället att ringa 0771-46 46 00.

Jour

SlangExpress servicebussar finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan i de större städerna. På övriga orter kan jourtiderna variera beroende på efterfrågan. 

SlangDiagnostik

SlangExpress erbjuder även besiktning och förebyggande underhåll, service och montage av dina hydraul- och ledningsapplikationer. Genom att anlita SlangExpress kan du säkra drift och produktion och undvika kostsamma, oplanerade driftstopp.

När Hydroscands servicetekniker har kontrollerat skicket på era slangar och ledningskomponenter, skapar vi en kundanpassad dokumentation för att tillsammans med er skapa en långsiktig, kostnadseffektiv och säker drift. 

SlangExpress MC

Hydroscand lanserade i maj 2019, SlangExpress MC, i Stockholm som första stad. SlangExpress MC är en smart lösning för att kunna undsätta kunder även i svår terräng där servicebussarna inte kan ta sig fram. Det kommer även göra det möjligt för Hydroscand att korta inställelsetiderna till kunderna under rusningstrafik. Något som behövs i Stockholm där trafiken har stor påverkan på inställelsetiden.

Motorcykeln kommer att vara utrustad med de vanligaste slangarna och kopplingarna. Den kommer även att vara utrustad med en slangpress och de verktyg som krävs för att kunna pressa och montera slang på plats hos kunden. Om något saknas kommer serviceteknikern på motorcykeln snabbt kunna hämta detta hos den närmaste av Hydroscands fem Stockholmsbutiker.

Säkerhetsutbildningar

Våra servicetekniker har ett flertal olika säkerhetsutbildningar för att klara kraven som ställs vid arbeten inom t.ex. industri. Utbildningarna höjer säkerheten för både vår servicetekniker och dig som kund.

Våra säkerhetsutbildningar är:

  • SSG ENTRE
  • SSG KEMI
  • Säkerhet hydraulik
  • Arbete i industri
  • Arbete på höga höjder
  • Arbete vid spår
  • Arbete vid väg
  • Heta arbeten

Arbete-hydraulik-rgb Arbete-Industri Arbete-på-höga-höjder-rgb Arbete-på-spår-rgb Arbete-på-väg-rgb Heta-arbeten-rgb

Kundanpassat sortiment

Alla våra bussar är utrustade med maskiner och ledningskomponenter för att montera slang upp till storlek 1 ¼” med fyra stålinlägg.

Bussarnas utrustning är anpassad till den lokala marknaden för att passa just dig och din verksamhet.

Miljöansvar

Alla våra bussar är utrustade med miljöklassad hydraulolja i 20-litersemballage och absorberingsmedel. Vi arbetar även aktivt med slangåtervinning.