Hydroscand Högdalen, Stockholm

Kontaktinformation, öppettider och vägbeskrivning till vår slangservicebutik i Högdalen, Stockholm.

Adress

Stallarholmsvägen 37
124 59 Bandhagen

Telefon

08-555 990 50

Butiksjour

08-749 29 29

SlangExpress

020-46 46 00

Öppettider

Måndag - torsdag kl. 07.00 - 17.00

Fredag och dag före röd dag kl. 07.00 - 16.00


Hydroscand Stockholm Högdalen

Slangar och kopplingar i Högdalen, Stockholm

När det kör ihop sig och du behöver något inom slangar och kopplingar så snart som möjligt ska du ta dig till Hydroscand i Högdalen. Vår butik ligger mellan två motorvägar och kan stoltsera med ett ovanligt omfattande lager med allt inom slangar, rör och kopplingar. Från pneumatik till hydraulik.

Stor kunskap om slangar, rör och kopplingar

Vi är en etablerad leverantör som strävar efter att inte bara ge dig de bästa tekniska lösningarna, vi vill även bemöta dig på bästa sätt. Medarbetarna på Hydroscand i Högdalen sitter på en skattkista av kunskap inom slangar och kopplingar. Ställer du en fråga till oss så får du ett utförligt och korrekt svar. Kanske känner du till oss sedan tidigare, annars ser vi fram emot att bli bekanta med dig.

Är du en privatperson eller repesenterar du ett företag? Välkommen till oss i Högdalen. Hör gärna av dig för att ta reda på om just den hydraulslang, adapter, rörklammer, snabbkoppling eller något annat du är ute efter finns i lager hos oss just nu! Vi kan även beställa in från huvudlagret som ligger nära oss i Stockholm.