Global OEM Solutions – Produktion med kundfokus 

 

Hydroscand är en ledande leverantör och partner till globala OEM aktörer (Original Equipment Manufacturer). Oavsett omfattning och affärsupplägg jobbar vi alltid för att etablera ett starkt lokalt stöd från våra specialanpassade produktionsenheter runt om i världen.

 

En effektiv helhetslösning
Baserat på specifika kundkrav skapar vi unika koncept för produktion och leverans av slang- och ledningsapplikationer. Vi hjälper till från första CAD-ritning till det att slutanvändare kan garanteras reservdelar.

Utifrån kundens förutsättningar i produktionsflöde eller distributionsenhet skräddarsys en leveranslösning. Med mångårig erfarenhet av olika logistik- och lagerpåfyllnadskoncept, vilka utöver slang inkluderar försörjning av adapter och andra relaterade produkter, hittar vi ett effektivt upplägg som passar Ert behov.

 

Global närvaro

I Sverige finns två större anläggningar dedikerade för affärsområdet, Örebro respektive Umeå. Utöver dessa finns ytterligare sex enheter i Europa och Asien som alla koordineras av Hydroscand Group. Samtliga enheter är specialiserade för att klara större produktionsvolymer och höga krav på leveranssäkerhet.
Vi är alltid beredda att bygga upp och etablera ytterligare lokal närvaro där behovet finns.

 

 

Kontakta oss gärna för mer information!


 

 

Kontakt


Jonas Sandberg
Business Area Manager Global OEM
 
Jakob Wallenhammar
Business Developer Global OEM
 
 

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna