SlangExpress - Akut slangservice

Hydroscand SlangExpress är en akut slangservice som alltid står redo att rycka ut och hjälpa dig med såväl akuta slangbyten som förebyggande underhåll. Med Hydroscands mobila slangjour får du alltid snabb, professionell och säker slangservice på plats – precis där du behöver den. 

 

Kontakt


Boka online eller ring

020-46 46 00

Om du ringer från utlandet
+46 771 - 46 46 00

Tillgängliga 24/7 (ja, dygnet runt, sju dagar i veckan) i större städer. På övriga platser kan jourtiderna variera beroende på efterfrågan.

Mobilapp - Ökad tillgänglighet


Nu gör vi det enklare och smidigare för dig att kontakta SlangExpress! Ladda ner SlangExpress app till Android och ha alltid hjälp nära till hands.

MOBIL SERVICE AV HYDRAULSLANGAR 

Oplanerade driftstopp är både frustrerande och kostsamt. När hydrauliken inte fungerar gäller det att få snabb slangservice, så att arbetet kan återupptas så snabbt som möjligt. Därför finns Hydroscand SlangExpress, en rullande slangservice som gör ditt arbete tryggt och säkert. 

KUNDANPASSAT SLANGSORTIMENT

Vår akuta slangjour är utrustad med maskiner och ledningskomponenter för att kunna montera slang upp till 1¼” med fyra stålinlägg. Servicebussarnas utrustning och sortiment anpassas sedan alltid efter den lokala marknadens behov – allt för att det ska passa dig och din verksamhet.

FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL

Förutom akut slangjour utför SlangExpress även förebyggande underhåll och diagnostik hydraul- och pneumatik-slangar. Tiden för oplanerade och kostsamma driftstopp kan alltså kortas ned betydligt – eller undvikas helt.

 

Diagnostik, underhåll och montage av slangar 

SlangExpress erbjuder noggrann genomgång av era slangar samt förebyggande underhåll, service och montage av dina hydraul- och ledningsapplikationer. När du anlitar SlangExpress slangservice säkrar du både drift och produktion och undviker kostsamma, oplanerade driftstopp.

När våra servicetekniker har kontrollerat era slangar och ledningskomponenter, skapar vi även en kundanpassad dokumentation. Med hjälp av dokumentationen skapar vi tillsammans en långsiktig, kostnadseffektiv och säker drift. Läs mer om förebyggande underhåll.

 

SÄKERHETSUTBILDNINGAR

Hydroscands servicetekniker har genomfört ett flertal olika säkerhetsutbildningar för att klara av de krav som ställs vid olika arbetsplatser. Utbildningarna höjer säkerheten för såväl vår servicetekniker som våra kunder.

Våra servicetekniker genomgår säkerhetsutbildningar och är certifierade inom:

Fallskydd

Heta arbeten

 

SSG-utbildningar

Arbete vid väg

Säkerhet hydraulik

Här finns SlangExpress


Karta över SlangExpress i SverigeKarta över SlangExpress i Sverige

SlangExpress utgår ifrån dessa orter. Se våra orter.

Förebyggande underhåll


Hydroscand erbjuder specifika underhållstjänster för verkstäder och större förebyggande underhåll för industrier. Läs mer om våra underhållstjänster. 

HÄR FINNS SLANGEXPRESS

SlangExpress utgår från nedanstående orter men utför arbeten i hela landet: 

Behöver du akut slangservice eller förebyggande underhåll?

Kontakta oss! När du fyllt i formuläret ringer vi upp dig och kommer överens om tid och plats.

Ändamål


Beställare


Kontaktperson (om annan än ovan)


Problembeskrivning:


Jag har läst och accepterar Hydroscands integritetspolicy.

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna