MÅNADENS ARTIKLAR

Kampanj, nyhet eller bara bra att ha - alltid aktuella produkter, både online och i butik.

VISA ALLA

MÅNADENS ARTIKLAR

Kampanj, nyhet eller bara bra att ha - alltid aktuella produkter, både online och i butik.

VISA ALLA

 1. Slangkap 2-38 mm

  Slangkap 2-38 mm

  9104-01-24

  Slangkap för kapning av gummi- och PVC-slang. Kapen är tillverkad i stål och ger rena, raka snitt och kan kapa slangar upp till 38 mm. Går att komplettera med extra reservblad (9104-01-23)
  Visa produkt
 2. Blåspistol Tryckluft

  Blåspistol Tryckluft

  5552-00

  Smidig och ergonomisk blåspistol som används för att blåsa rent ytor och material med steglös luftreglering. Den ergonomiska designen är lämplig för både höger- och vänsterhänta, vilket ger produkten en flexibel funktion. Blåspistolen är utrustad med en upphängningsögla. Tillverkad i acetalplast och rostfritt stål.
  Visa produkt
 3. Koncentratspruta Gloria 510TK Profiline

  Koncentratspruta Gloria 510TK Profiline

  GK60-42

  En mångsidig koncentratspruta i rostfritt stål med handpump och tryckluftspåfyllning för professionellt bruk. Lämpar sig främst för petroliumbaserade avfettningsprodukter. Tål de flesta medel med undantag för klor, svavelsyra samt saltsyra. Behållaren får inte fyllas med ämnen inom surhetsområdet PH-värde
  Visa produkt
 4. Spännband med dubbelkrok

  Spännband med dubbelkrok

  8115-60

  2-delat spännband med dubbel J-krok i vardera ände. Spännbandet kan användas för fastspänning vid transporter och dylikt. Bandet är tillverkat i polyester och har ett handtag med fingergrepp i plast. Bandet är inte anpassat att användas för lyft. Levereras i krympplast med användarinstruktioner.
  Visa produkt

NYHETER 
EVENTS 


Se historien om Hydroscands skolprojekt i Sydafrika

Hydroscand har sedan 2011 engagerat sig i en skola och förskola i Sydafrika för att förändra elevernas vardag och framtidsutsikter till det bättre. I samband med att vi fyller 50 år startar Hydroscand nu en fond för att kunna stötta eleverna ytterligare. Vi skänker även en större jubileumsgåva till fonden.

Se filmen om vårt skolprojekt och vad vi tillsammans med eldsjälar på plats, har åstadkommit under se senaste åtta åren.

Läs mer här

© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna