3D CAD-ritningar för slang och rördragning

3D CAD RITNINGAR OCH BESTÄLLNINGAR

Hydroscand har CAD-stöd för större delen av vårt sortiment. Det innebär att du som kund kan ta del av CAD-ritningar för våra produkter – kostnadsfritt.

För att underlätta ditt konstruktionsarbete och inköp har Hydroscand CAD-stöd för en stor del sortimentet som innefattar komponenter för slang och rördragning.

Vi har samlat alla våra CAD-ritningar hos vår partner, Solid Components. Genom att klicka på länken kan du enkelt ladda hem de 3D CAD-ritningar som just du behöver till ditt projekt.

Vi kan även ta emot beställningar och skapa 3D ritningar i Solid Works.

3D CAD


Vi har samlat alla våra CAD-ritningar hos vår partner Solid Components.

 

Till Solid Components

MÄTNING OCH KOPIERING AV RÖR

Vi har den utrustning som krävs för att, med hög precision och tillförlitlighet, kunna mäta ut exakt hur ditt rör behöver bockas för att passa just din applikation. Vid behov erbjuder vi även mätning av rör på plats hos dig som kund.

Vi kommer ut till dig med vår mätutrustning och skapar ett underlag med koordinater för hur ditt rör behöver bockas. Detta kan sedan även levereras som en CAD-ritning (tilläggstjänst) om behov finns. Underlag och ritningar används sedan för att specialdesigna ditt rör med den precision som krävs.

Har du ett bockat rör som behöver bytas ut? Då kan vi hjälpa dig att kopiera ett befintligt rör. Med vår utrustning kan vi mäta av ditt rör för att sedan skapa ett exakt likadant, med samma bockning. Kopiering av rör kan ske på plats hos dig som kund eller i våra lokaler i Hudiksvall.

Vill du veta mer om våra tjänster inom mätning, design och kopiering av rör? Kontakta oss här nedan.

Kontakta oss så hör vi av oss!


© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna