Hydroscand är ny servicepartner till Oilquick

 

Detta innebär att Hydroscands populära mobila slangservice nu har blivit tillgänglig för fler. Nu kan SlangExpress även hjälpa kunder med automatiska snabbfästen från Oilquck.

 

Hydroscands mobila slangservice, SlangExpress, har vuxit kraftigt under de senaste åren och företaget har satsat hårt på att göra tjänsten tillgänglig för så många som möjligt.

 

I samband med att Hydroscand nu blir servicepartner och återförsäljare till OilQuick, kan vi bredda servicen ytterligare och hjälpa även de kunder inom entreprenad och transport, som har fordon med OilQuick-fästen.

 

"Allt fler kunder väljer OilQuick-fästen och det är därför viktigt för oss att kunna erbjuda dem samma höga servicegrad. Vi är glada att vi nu kan göra SlangExpress tillgänglig för alla kunder, även dem som har grävmaskiner, kranbilar, truckar eller hjullastare med OilQuicks redskapsfästessystem."

André Broström, konceptansvarig för SlangExpress

 

SlangExpress finns tillgängligt över hela landet, vilket gör att servicebussen snabbt kan vara på plats vid akut slangbrott. Något som är avgörande för att kunna korta ned oplanerade och kostsamma driftstopp så mycket som möjligt.

 

Hydroscand blir även återförsäljare av reservdelar från Oilquick, som exempelvis tätningar och snabbkopplingar. Reservdelarna går redan nu att köpa i Hydroscands butiker och med inloggning, även här på hydroscand.se.


OilQuick Tillbehör och reservdelar

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna