Shelf Refill – Vi fyller på ditt lager

Hydroscand Shelf Refill är en VMI-tjänst som gör din vardag enklare. Vi bygger upp och fyller på ditt lager med slang och ledningskomponenter – eller anpassar det helt efter dina behov – helt automatiskt.

 

LAGER ELLER KOMPLETT SLANGVERKSTAD?

Hydroscand erbjuder såväl lagerhållning på din arbetsplats som en komplett slangverkstad med eget lager (HoseOnSite) på plats. Eftersom slangbyten och reparationer måste ske snabbt och effektivt sparar du både tid och pengar på att alltid ha rätt produkter inom räckhåll.

 

DET HÄR ÄR VMI

VMI står för Vendor Managed Inventory och innebär att leverantören eller producenten ansvarar för lager och distribution. Fler och fler kunder ser nyttan i att överlåta sitt lager med slang och ledningskomponenter till oss, för att frigöra tid att ägna åt sin kärnverksamhet. 

SÅHÄR GÅR DET TILL

1. Scanning

Er kontaktperson från Hydroscand gör regelbundna besök och scannar ert lager. Eventuella förändringar i ert behov upptäcks och leverans och lagerhållning anpassas.

2. Beställning

En order skickas direkt till Hydroscands lager och vi börjar plocka din beställning. Ordern behandlas som en vanlig order och faktureras på samma sätt.

3. Levernas

Vi levererar, packar upp och fyller på ert lager enligt överenskommelse. Nu har ni alla produkter för att effektivisera driften och minimera risken för driftstopp.

En app för hela processen

Hydroscands mobilapp automatiserar och kvalitetssäkrar flera steg i den manuella påfyllnadsprocessen. Appen är fullt integrerad Hydroscands orderflödessystem så att både beställning och påfyllnad sker snabbt och enkelt.

 

Vill ni ha en egen Shelf Refill-lösning på plats?

Vi går gärna igenom ert behov och tar fram bästa möjliga upplägg som passar er verksamhet.  Lämna era kontaktuppgifter så hör vi av oss! 

Kontaktuppgifter


Jag har läst och accepterar Hydroscands integritetspolicy.

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna