Shelf Refill

Hydroscand Shelf Refill är en så kallad VMI-lösning som gör din vardag enklare. Vi bygger upp ditt specialanpassade och automatiska lager med slang och ledningskomponenter. Hydroscand erbjuder både lagerhållning på din arbetsplats eller i form av en komplett slangverkstad med eget lager i en container (så kallad HoseonSite) som kan placeras ut där du önskar. Vi förstår att slangbyten och reparationer måste kunna ske snabbt och effektivt – och då är det en förutsättning att rätt produkter finns inom räckhåll.

Vad är VMI?

Hydroscands tjänst Shelf Refill är en så kallad VMI-tjänst (Vendor Managed Inventory). Det innebär att leverantören eller producenten ansvarar för lager och distribution till kunden. Fler och fler kunder ser nyttan i att överlåta sitt lager med slang och ledningskomponenter till oss, för att frigöra tid att ägna åt sin kärnverksamhet. 

Så här går det till

Vi bygger upp ett lager som anpassas efter era behov. Alla produkter märks tydligt upp i samband med uppstarten. Därefter sker lagerpåfyllningen löpande med tre enkla steg.

1. SCANNING

Er kontaktperson från Hydroscand besöker er regelbundet och scannar ert lager löpande.

2. BESTÄLLNING

En order skickas direkt till Hydroscands lager och vi börjar plocka din beställning. Ordern behandlas som en vanlig order och faktureras på samma sätt som andra order.

3. LEVERANS

Beställning skickas direkt till dig på plats, vi packar upp och fyller på ert lager till önskad kvantitet. På så sätt kan ni känna er trygga med att ni har de produkter som ni behöver och riskerar inte att stå utan vid reparationsbehov.

En app för hela processen

Hydroscand har tagit fram en mobilapp för Android och iOS telefoner, vilken automatiserar och kvalitetssäkrar flera steg i den manuella påfyllnadsprocessen. Den nya appen är fullt integrerad Hydroscands orderflödessystem vilket gör att såväl beställning som påfyllnad kan ske snabbt och enkelt.

 

Vill ni ha en egen Shelf Refill-lösning på plats?

Vi går gärna igenom ert behov och tar fram bästa möjliga upplägg som passar er verksamhet.  Lämna era kontaktuppgifter så hör vi av oss! 

Kontaktuppgifter


Jag har läst och accepterar Hydroscands integritetspolicy.

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna