Om Hydroscand Group

Hydroscand grundades 1969 i Stockholm, Sverige. Vi är idag en global ledande leverantör av tjänster och lösningar för slangar, kopplingar och angränsande kundbehov. 

Dedicated to the flow

Vi arbetar innovativt och kunddrivet i vår strävan att alltid hitta lösningar som hjälper våra kunder att öka sin produktivitet och lönsamhet. Vårt mål är att skydda våra kunder från oplanerade stillestånd och operationella driftsstörningar. Vi erbjuder ett marknadsledande utbud av innovativa och kundanpassade tjänster såsom SlangExpress för mobil slangservice och diagnostik, TrackingCode för säkrare drift, och HoseOnSite för kompletta slangverkstäder ute hos kund. Hydroscand är också en ledande partner och leverantör av skräddarsydda lösningar till den globala OEM-maknaden.

Lokal expertis med global närvaro

Med verksamhet i 20 länder, fler än 240 slangservicebutiker, över 140 mobila SlangExpress-enheter och 450 återförsäljare är vi alltid strategiskt positionerade för att hjälpa våra kunder. Vår decentraliserade organisation, kundstyrda varuförsörjningskedja och kunniga personal ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder snabbt och kostnadseffektivt, oavsett var de befinner sig.

 

Översikt

€240m

Omsättning (2018)


1969

Hydroscand grundas


20

Länder


1,400+

Medarbetare


240+

Butiker


140+

SlangExpressenheter


10+

Produktionscenter


450+

Återförsäljare

© Hydroscand 2019 - Alla rättigheter förbehållna