Om Hydroscand

Din närmaste slangservice

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande i Skandinavien inom tjänster och lösningar för slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. Globalt finns vi i 18 länder och har en omsättning på ca 220 miljoner Euro (2017). Hydroscand har globalt fler än 220 slangservicebutiker, över 400 återförsäljare och fler än 1 200 anställda som servar över 100 000 kunder i Europa, Asien och Afrika. Vi har som målsättning att alltid finnas nära kunden och våra butiker är alla utrustade med komplett lager och moderna maskiner. Vår personal har bred erfarenhet och mycket kunskap inom slang och ledningskomponenter.

Hydroscand är ett globalt decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning.

Hydroscand marknadsför ett komplett sortiment av slang och ledningskomponenter med fler än 20 000 artiklar på lager. Utöver hydraulslang och industrislang har vi alla typer av slangkopplingar, adaptrar, skärringskopplingar, kragkopplingar, ORFS-kopplingar, rörklammer, kulventiler, snabbkopplingar, svivlar och en mängd olika tillbehör.

I Sverige har Hydroscand fler än 60 slangservicebutiker och ett 60-tal SlangExpress-bussar, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi har ca 400 anställda och en omsättning på 911 miljoner kronor (2017). Att alltid finnas nära kunden ser vi som en självklarhet och vi har ett lokalt engagemang där varje butik har ett lokalt anpassat lager, komplett utrustning för montering av högtrycksslang enligt önskemål och kunnig personal där ledord som flexibilitet och service utmärker oss.

Vår strävan efter att bygga långvariga och starka relationer med dig som kund ställer krav på en hög och jämn kvalitet. Därför ska våra produkter och tjänster motsvara eller överträffa dina krav beträffande produktegenskaper, leveranssäkerhet och ekonomi.

Hydroscand är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och har även högsta kreditvärdighet, AAA, utfärdat av Soliditet sedan 2011.