AFFÄRSIDÉ OCH VÄRDERINGAR

 

Affärsidé

Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation.

 

Mission

För att stötta våra kunder i deras ständiga utveckling, strävar vi efter att skapa tillväxt och lönsamhet som bygger en hållbar framtid för våra kunder, vår affärsverksamhet och våra anställda.

 

Vision

Hydroscand är kundens naturliga val för slangar, kopplingar och relaterade produkter, vilka vi erbjuder genom innovativa tjänster och lösningar.Värderingar

 

Kundfokus

Vi utgår alltid från kunden i allt vi gör och hela företaget har anpassats efter våra kunders behov. Vi mäter ständigt vad våra kunder tycker om oss och vi strävar efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

 

Innovation

Vår ambition är att använda vår innovation och nyfikenhet för att hitta nya lösningar och tjänster för våra kunder.

 

Entreprenörskap 

Det lokala entreprenörskapet är en del av vårt DNA och detta kombinerat med nyckelfunktioner i en internationell koncern gör oss starka och snabbfotade.

 

Hållbarhet

Vi är ärliga och agerar ansvarsfullt med ett långsiktigt perspektiv. Kvalitet och säkerhet är viktigt för oss. Vi strävar efter att skapa en säker arbetsmiljö samt en säker och hållbar framtid för samhället, våra kunder och våra anställda.

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna