Affärside och värderingar

Affärside

Hydroscand är ett globalt decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning.

Mission

Vi hjälper och stödjer våra kunder i deras utveckling, egen effektivitet och lönsamhet genom innovativa och differentierade tjänster och lösningar.

Vision

Hydroscand är den mest lönsamma och innovativa partnern globalt för OEM och eftermarknads-kunder inom tjänster och lösningar för slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

Värderingar

Affärsmässig - Vi erbjuder alltid differentierade, prisvärda tjänster och lösningar till våra kunder, och vi fokuserar alltid på lönsamhet för kunden och hos oss.

KundfokusVi utgår alltid från kunden i allt vi gör och vi drivs av att ständigt överträffa våra kunders förväntan.

Hög kvalitetVi levererar högkvalitativa produkter och tjänster som vi står bakom.

InnovationVi är de mest innovativa inom vår industri och jobbar proaktivt med att finna nya lösningar och tjänster till våra kunder.

EntreprenörskapDet lokala entreprenörskapet är vårt DNA och det kombinerat med starka stödfunktioner i en global koncern gör oss starka och snabbfotade tillsammans.

HållbarhetVi strävar efter att gå utöver våra lagstadgade skyldigheter att vara en bra kraft i samhället, skapa en säker arbetsplats och minimera vår miljöpåverkan.

© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna