Rörbockning

Vi på Hydroscand har specialiserat oss på hydraulrör men utför även bockning av svetsade industrirör och möbelrör

Hydroscand har sedan slutet av 1980-talet arbetat med bockning av hydraulrör. Denna kunskap kan vi förena med vår långa erfarenhet inom slang och ledningskomponenter och erbjuda dig som kund en komplett lösning.

Rörbockningen utförs på Hydroscands rörbockningsproduktion i Hudiksvall där vi har moderna och specialanpassade rörbockningsmaskiner. Vi har specialiserat oss på hydraulrör i alla förekommande former men utför även bockning av svetsade industrirör och möbelrör.

Hydroscand utför även legobockning med andra rörmaterial efter kundens önskemål.

 

Sortiment

Vi erbjuder ett heltäckande sortiment inom rörbockning. Våra rörbockningsmaskiner kan hantera följande inom rörbockning:

  • Rördimensioner från Ø6 mm upp till Ø25 mm
  • Hydraulikrör i stål (svarta och blanka)
  • Rostfria rör
  • Syrafasta rör
  • Tungumrör
  • Aluminiumrör
  • Stålrör för möbelindustrin

Rengöring av rör
En viktig del vid rörbockning av hydraulikrör är slutproduktens renhet. Hydroscand erbjuder därför två olika system för rengöring av rören.

Pluggskjutning 
Ett torrt rengöringssystem. Efter rörbockningen skjuts rensplugger i polyestermaterial genom röret, med åtta bars tryckluft, och friktionen mellan pluggen och röret drar med sig smutsen ut. Med detta system uppnås en renhetsgrad motsvarande ISO 17/13.

Våt rengöring 
Vi har även ett vått rengöringssystem baserat på en miljövänlig uppvärmd vattenemission, bestående av 98 % vatten, 1,5 % tvättmedel samt 0,5 % rostskyddsmedel. Tillsammans med luftbubblor och vibrationer slits smutsen loss från rörets insida. En renhetsgrad ner till ISO 12/9 kan uppnås utan problem och röret blir extremt rent.

Länkar


Kontakt


Hydroscand AB
Rörbockningsproduktion
Rönningevägen 1
824 34 Hudiksvall

Tel: 0650-155 30
E-post: [email protected]

© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna