Special Hoses

Special Hoses monterar kopplingar och komponenter på specialslangar som till exempel Spir Star-slang och kompositslang. Allt produceras på plats i Motala vilket ger korta ledtider.

Att montera kopplingar och komponenter på specialslangar som metallslang, Spir Star-slang och kompositslang kräver speciell kompetens och den har vi samlat på Hydroscand Special Hoses i Motala.

Snabba leveranser

Tillsammans med Hydroscands butiker runt om i Sverige ger Special Hoses snabb och kundnära service. Eftersom Hydroscand Special Hoses producerar allt på plats ger det korta ledtider och vi kan ofta leverera redan nästkommande dag.

Specialtillverkning

Hydroscand Special Hoses arbetar ofta efter väldigt speciella önskemål och krav på hur slangar och ledningskomponenter ska se ut. Tillsammans med dig som kund tar vi fram ritningar i CAD. När ritningarna är godkända så producerar vi de kundunika kopplingarna i våra CNC-svarvar för att sedan uföra montage på slangen.

Kompetenta svetsare

Alla svetsare som arbetar på Special Hoses innehar svetsarprövningsintyg, enligt EN 287-1, som uppfyller vårt produktsortiment.

Unik märkning

Samtliga slangar från Hydroscand Special Hoses har en unik märkning som arkiveras vilket gör att efterbeställning är väldigt enkelt. Alla slangar täthetsprovas och vid kundens önskemål levereras de med ett provtryckningscertifikat.